Shopping cart

Messages


 

Nb.: kortingen en bijzonder actie-kortingen verrekenen wij waar mogelijk zodra een artikel in  de winkelwagen wordt geplaatst! Kan dit technisch niet, dan wordt de korting doorberekend in de bevestigingsmail die je van ons ontvangt.

Ook dit jaar gaan wij je weer verrassen met leuke acties en veel nieuwe artikelen! En  regelmatig spectaculaire kortingen. Aankondigingen vind je op deze pagina en onder menukeuze "NIEUW in assortiment". Wellicht een goede reden wekelijks even een kijkje te nemen.

Dollarkoers & prijsstijgingen
Sinds eind mei 2015 hebben alle leveranciers prijzen van diverse glassoorten e.a. met wel 20% verhoogd. Gevolg van hoge dollarkoers.... Het betreft o.a. álle glas van  Spectrum, Bullseye en Wissmach. Dit leidt onherroepelijk ook bij ons tot prijsstijgingen. Wij doen ons best prijzen zo betaalbaar mogelijk te houden.

Actievoorwaarden (feest-) aanbiedingen:
- Voor sommige artikelen geldt op=op. In voorkomend geval worden bestellingen afgehandeld in volgorde van binnengekomen betalingen.
- Bij bestellingen die 2 dagen na het eind van de actiedatum nog niet betaald zijn vervallen de rechten op kortingen.

Ter info: 
- In de winkel kunt u NIET pinnen.
- Weergegeven prijzen zijn incl 21% btw.
- Verder lezen over een onderwerp? Op veel foto's kunt u klikken om er naartoe te springen.
- Wij zijn geen groothandel, leveren dus zowel aan particuliere als zakelijke klanten. Wij geven echter op veel artikelen (m.n. sieraden en -onderdelen) wel staffelkortingen aan iedereen.

Site ook in het Engels
Voor het gemak van onze buitenlandse klanten is de site voortaan ook in het engels te bekijken. Er moet echter nog wel het nodige vertaald worden aan teksten, maar de basis staat on-line. Je kunt omschakelen door op het vlaggetje te klikken (rechts bovenaan).